Çela: Investimi kap vleren e 50 mln euro
Print

Presidenti i kompanise Xhenis SH.P.K, Agron Çela nje nga biznesmet qe ka ditur te investoje fuqishem ne qytetin e tij, duke qene i pari ne krijimin  standarteve europiane me Grand Hotel Europen, edhe kete here eshte i pari qe nis nje investim gjigant ne Velipoje. Nje investim prej 50 milion euro, Velipoja “Grand Europa” Resort pas 2 vitesh e gjysem do te prese pushuesit e pare ne standartet e fjales se fundit, nje premtin qe biznesmeni Çela e ben per mikrofonin e tv1 channel, edhe kjo kompani mediatike produkt i investimeve te tij te pakursyera per Shkodren. Me tej ne fjalen e tij, presidenti i kompanise Xhenis, Agron Çela thote se e ka patur kemben e mbare duke investuar i pari ne projekte serioze ne shkoder dhe nje gje te tille po ben tashme edhe ne Velipoje, per turizmin shqiptar. Velipoja “Grand Europa” Resort mori miratimin nga qeveria shqiptare me 1 qershor, pas nje pritje gati 5 vjecare dhe tashme po hedh hapa te sigurte te nje investimi qe do te ndryshoje perfundimisht imazhin e turizmit Shqiptar kudo ne bote.

marre nga TV1-Channel

inaugurimiinaugurimiinaugurimiinaugurimiinaugurimiinaugurimiinaugurimiinaugurimiinaugurimiinaugurimiinaugurimiinaugurimi