Apartamente
Print

Apartamentet janë shumë pranë plazhit – vetëm 2-3 minuta ecje në mes kopshteve dhe lulishteve.

Dizajni lejon apartamentet të kenë sa më shumë dritë. Të gjitha apartmantet tashmë të përfunduara me standarde luksi.

Këto apartamente aktualisht të hedhura në treg janë të kufizuara në lartësi për të siguruar ndjesinë e dritës dhe hapësirës brenda dhe përreth çdo pallati.

resortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresort