|
Register
Prenoto tani +355 22 600 005 Recepsion
+355 22 600 006 Recepsion
+355 69 20 41 007 Recepsion

Apartamentet në Velipoja Grand Europa Resort do të ndërtohen në rregull alfabetik p.sh Blloku A dhe B do të ndërtohen në fillim, pastaj C, D dhe E. Në këtë mënyrë janë hëdhur edhe në treg për shitje. Shitjet indikojnë shpejtësinë e hedhjes në treg të pallateve.

Në Pranverë/Verë 2018, plazhi do të jetë funksional dhe do të përfshijë një përzgjedhje të gjërë aktivitetesh dhe shërbimesh.

Do të ketë disa faza ndërtimi në zonë në vitet e ardhshme. Zonat rezidenciale do të jenë të mbrojtura nga cdo lloj shqetësimi nëpërmjet kopshteve të planifikuara mirë, rrethimeve dhe rrugëve dytësore që do të përdoren nga makineritë e ndërtimit larg nga zonat rezidenciale.

Përdorimi i hapësirave


Përdorimi i hapësirave indikohet në këtë hartë duke përdorur kode me ngjyra. Shumëllojshmëri shërbimesh në plazh , tipe apartamentesh, vilash dhe qendrat tregtare mund të dallohen në hartë.

Lartësia e ndërtesave


Apartamentet në Velipoja Grand Europa Resort kanë një lartësi prej vetëm 3 katesh dhe dendësia e ndërtimit është e ulët. Plazh, Duna dhe vilat me kopshte do të jenë vetëm me 2 kate. Apartamentet në fazën e 1 janë vetëm 3 me kate dhe drejt fundit të rezortit vetëm me 4 kate.

Qarkullimi


Qarkullimi i makinave drejtohet drejt anave të resortit. Në këtë mënyrë sigurohet që qëndra e resortit të jetë vetëm për këmbësorët. Rrugicat nga zona rezidenciale ju drejtojnë drejt kalimeve qëndrore të rezortit për në restorante, bare, palestër dhe plazh.

Objektet e resortit


Faza e 1 do të ketë restorante, dyqane, pishina dhe shumë shërbime të tjera.

Në bregdet, do të ketë pistë volejbolli, wind-surfing, bare, restorante dhe sigurisht shezllone.

Vended e parkimit


Vendet e parkimit dhe të mbërritjes do të ndërtohen me materiale si pllaka të hapura të mbjellura me bar në mes me pemë përreth dhe dizenjo të tjera të kënaqshme.

Banorët mund të mbërrijnë me rezort me makinë, ta parkojnë atë pa patur nevojë ta përdorin ose shohin atë për aq kohë sa do të qëndrojnë në Rezort sepse parkimi është i pozicionuar në pjesën e pasme të pallateve. Parkime private do të jenë gjithashtu disponibile për banorët.

Kopshtet rezidenciale


Të gjitha banesat do të jenë të rrethuara me kopshte dhe me pemë vendase. Të dizenjuara vecanarisht për të bërë hije natyrale nga dielli dhe një vend relaksues për ti ikur vapës së zhegut.

Plazhi

Plazhi është vëmendja qëndrore e experiencës në rezort. Do të ketë disa objekte me shërbime në plazh – klikoni këtu për më shumë informacion rreth plazhit të Velipoja Grand Europa Resort
.

Hoteli


Hoteli do të ketë 200 dhoma luksoze dhe është i dizenjuar në mënyrë të tillë që cdo dhomë të ketë pamje nga deti.

 

resortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresort