|
Register
Prenoto tani apartamentin tend +355 69 20 41 006
Resorti Grand Europa në Velipojë +355 69 20 41 007
administrator@europagrandhotel.com

Apartamentet në Fazën e parë janë shumë pranë plazhit – vetëm 2-3 minuta ecje në mes kopshteve dhe lulishteve. Faza e parë ka 5 pallate 3 katesh dhe me vetem 20 apartamente sejcila.

Dizajni vertikal i pjerrët lejon apartamentet të kenë sa më shumë dritë. Të gjitha apartmantet do të përfundojnë me standarde luksi.

Këto apartamente aktualisht të hedhura në treg janë të kufizuara në lartësi për të siguruar ndjehsinë e dritës dhe hapësirës brenda dhe përreth çdo pallati. Çmimet fillojnë nga € _______ .

resortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresortresort