|
Register
Prenoto tani apartamentin tend +355 69 20 41 006
Resorti Grand Europa në Velipojë +355 69 20 41 007
administrator@europagrandhotel.com
 • Inaugurimi i Velipoja Grand Europa Resort

  I pranishëm edhe ministri i Jashtëm, Edmond Panariti, Zv/ministri i Turizmit, Abaz Hado, Zv/ministrja e Arsimit, Nora Malaj, kryetari i Komunës së Velipojës, Pashko Ujka etj.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Investimet e këtij kompleksi turistik të përmasave europiane, janë nga kompania e njohur "Xhenis" sh.p.k me qendër në Shkodër, me president zotin Agron Çela

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Akomodim i klasit të parë dhe objekte të kohës së lirë të dizenjuara me përpikmëri duke përdorur materiale tradicionale dhe të qëndrueshme.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Apartamentet në Fazën e parë janë shumë pranë plazhit – vetëm 2-3 minuta ecje në mes kopshteve dhe lulishteve. Faza e parë ka 5 pallate 3 katesh dhe me vetem 20 apartamente sejcila.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Të gjitha banesat do të ndërtohen me një fokus në cilësi të jashtëzakonshme dhe vëmendje në detaje.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Velipoja Grand Europa Resort do të ofrojë specifikime të larta për vilat dhe apartamentet të cilat ofrojnë një strehë të mahnitshme dhe me çmimet më të arritshme në bregdetin e Mesdheut. Dizajn i thjeshtë dhe elegant

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Ndërtesat dhe peizazhet në të gjithë resortin, kombinojnë thjeshtësinë dhe elegancën për të krijuar një vend të mrekullueshëm për pushime.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Banesat rezidenciale kanë linja të pastra gjeometrike të plotësuara edhe nga fasadat me xhama, ballkonet dhe tarracat, të cilat së bashku krijojnë një ekuilibër të përsosur mes jetesës së brendshme dhe të jashtme.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Banesat rezidenciale kanë linja të pastra gjeometrike të plotësuara edhe nga fasadat me xhama, ballkonet dhe tarracat, të cilat së bashku krijojnë një ekuilibër të përsosur mes jetesës së brendshme dhe të jashtme.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Banesat rezidenciale kanë linja të pastra gjeometrike të plotësuara edhe nga fasadat me xhama, ballkonet dhe tarracat, të cilat së bashku krijojnë një ekuilibër të përsosur mes jetesës së brendshme dhe të jashtme.

 • Velipoja Grand Europa Resort

  Banesat rezidenciale kanë linja të pastra gjeometrike të plotësuara edhe nga fasadat me xhama, ballkonet dhe tarracat, të cilat së bashku krijojnë një ekuilibër të përsosur mes jetesës së brendshme dhe të jashtme.Kompania “XHENIS – SH” sh.p.k eshte krijuar ne vitin 1995 me qender ne qytetin e Shkodres. E e filloi aktivitetin ne fushen e ndertimit dhe pas pak vitesh veprimtaria e saj kryesore u orientua ne zhvillimin e hoteleri – turizmit dhe medias. Ne vitin 2001 filloi ndertimin e “Grand Hotel Europa” ne qender te qytetit te Shkodres, hotel i standarteve me 5 yje. Cilesia e larte e  sherbimit dhe akomodimit ne kete hotel terhoqi dukshem vemendjen e operatorve turistike boteror. Keshtu me 29  janar te vitit 2009, vetem pas dy vitesh aktivitet turistik te ketij  hoteli Edicioni i 34-tert Boteror i Turizmit, qe u mblodh ne Madrid, e vlersoi “Grand Hotel Europa”, mes 7 mije operatoreve turistik nga mbare bota, me Kupen e Arte per cilesine e larte te sherbimit dhe akomodimit.   Grand Hotel Europa me 5 Yje qendron ne krye te elites se hoteleri – turzimit Shqiptar dhe eshte mjaft i preferuar nga turistet vendas dhe te huaj. Unioni e Operatoreve Turistik te Shqiperise e ka vlersuar “Grand Hotel Europa” me  Çertifikaten e Veçante te Mirenjohjes si simbol i zhvillimit te hotelerise dhe turizmit.

 

Premtimi ynë

Ne do punojmë derisa ju te jeni te kenaqur

Zbulo Velipojën

Bar Grand Europa

  • Velipoja Grand Europa Resort do të ofrojë specifikime të larta për vilat dhe apartamentet të cilat ofrojnë një strehë të mahnitshme dhe me çmimet më të arritshme në bregdetin e Mesdheut.
   Dizajn i thjeshtë dhe elegant
  • Tashmë një nga Rezortet më të kërkuara bregdetare në Shqipëri, Velipoja Grand Europa Resort është një mundësi e jashtëzakonshme investimi për qiradhënie apo një zgjedhje e jetesës për ata që kërkojnë të blejnë një shtëpi pushimi.

Vendodhja e resortit

Velipoja Grand Europa Resort
Tel: +355 69 20 41 006
Tel: +355 69 20 41 007
E-mail: administrator
@europagrandhotel.com
PER BLERJE MUND TE DREJTOHENI DIREKT:
1.Resorti "GRAND EUROPA" Velipoje
2.Grand-Europa hotel, Shkoder, sheshi 2 Prilli

Velipoja Resort

Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, shërbime dhe luks të pakualifikuar, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor.

Akomodim i klasit të parë dhe objekte të kohës së lirë të dizenjuara me përpikmëri duke përdorur materiale tradicionale dhe të qëndrueshme.

Të gjitha banesat do të ndërtohen me një fokus në cilësi të jashtëzakonshme dhe vëmendje në detaje.

Kontakto me ne