Velipoja Grand Europa Resort komoditet 5 yjesh, shërbime dhe luks

Velipoja Grand Europa Resort komoditet 5 yjesh, shërbime dhe luks duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor. Akomodim i klasit të parë dhe objekte të kohës së lirë të dizenjuara me një fokus në cilësi të jashtëzakonshme dhe vëmendje në detaje.

Ndërtesat dhe peizazhet në të gjithë resortin, kombinojnë thjeshtësinë dhe elegancën për të krijuar një vend të mrekullueshëm për pushime. Banesat rezidenciale kanë linja të pastra gjeometrike të plotësuara edhe nga fasadat me xhama, ballkonet dhe tarracat, të cilat së bashku krijojnë një ekuilibër të përsosur mes jetesës së brendshme dhe të jashtme.

5 Bare me pishinë

HAPUR NON STOP

AQUAPARK

HAPUR

Kuzhina Mesdhetare

3 restorante brenda resortit

Pushime luksi në Velipoja Grand Europa Resort

15

SUITES

100

ROOMS

47

EMPLOYEES

10

SERVICES

SPA & Wellness Center

Ju mirëpresim në hapësirat tona relaksuese, shërbimi më i ri ofruar në Velipoja Grand Europa Resort: SPA & Wellness Center! Eja dhe kaloni momente të paharruara me të dashurit tuaj

Kuzhinë bashkëkohore

Në ``Velipoja Grand Europa Resort Restaurant`` gërshetohet kuzhina bashkëkohore italiane me detaje të kuzhinës tradicionale mesdhetare, e krijuar me mjeshtëri nga kuzhinierët më në zë të Shqipërisë.

AQUALAND

Ambjentet fantastike dhe me standarte të larta bashkëkohore të cilat sigurojnë akses për secilin, aktivitete te larmishme brënda kompleksit të pishinave, këndeve sportive etj., të gjitha këto organizuar nga profesionistët më të mirë të fushës.

Baret e Resortit

Baret ofrojnë një gamë të gjerë të pijeve dhe kafesë.
Pozicionimi në zonën e pishinave i bëjnë Baret tona idealë për kalimin e momenteve relaksuese për mëngjes, për kafe, pije apo një pasdite me miqtë tuaj.