PLAZHI

Zona e plazhit e disenjuar për të qënë qendra e vëmëndjes e Velipoja Grand Europa Resort. Rezorti posedon 800 metra fasadë rëre, prandaj kjo hapësire do të shfrytëzohet gjerësisht.

Shërbime të ndryshme do të ofrohen në plazh. Pasi që plazhi ka një hapësire të madhe si i tillë do të ndahet në disa hapësira të dallueshme.

Plazhi i Hotelit me Klubin e Plazhit, pishinën dhe zonën funksionale
Plazhi i rezidentëve me kafe dhe restorante
Plazhi publik me bar dhe me zgarë plazhi. Do të ketë gjithashtu fushë për volejboll dhe sporte te ndryshme ujore.

Shezllonet dhe çadrat do te vihen ne dispozicion te pushuesve te hotelit dhe rezidenteve ndersa pushuesve te plazhit publik do ti kerkohet një pagesë për përdorimin e këtyre objekteve.