“VELIPOJA GRAND EUROPA RESORT”, VJEN PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI INVESTIMI MË I MADH PËR TURIZMIN

x

Shkodra dhe Shqipëria e kanë tashmë destinacionin e tyre europian të pushimeve. “Velipoja Grand Europa Resort”

READ MORE

Më të rejat e fundit

x

nga Velipoja Grand Europa Resort

SPA & Wellness Center!

x

SPA & Wellness Center! Eja dhe kaloni momente të paharruara me të dashurit tuaj.

READ MORE