Kontakto me ne

Velipoja Grand Europa Resort ofron specifikime të larta për vilat dhe apartamentet të cilat ofrojnë një strehë të mahnitshme dhe me çmimet më të arritshme në bregdetin e Mesdheut. Dizajn i thjeshtë dhe elegant

Tashmë një nga Rezortet më të kërkuara bregdetare në Shqipëri, Velipoja Grand Europa Resort është një mundësi e jashtëzakonshme investimi për qiradhënie apo një zgjedhje e jetesës për ata që kërkojnë të blejnë një shtëpi pushimi.

  Emri :


  Email :


  Mesazhi :


  Adresa :

  Rruga 1

  Qyteti :

  Velipojë - Shkodër

  Check-In :

  15:00 am

  Check-Out :

  11:00 am

  Phone :

  +3552260005

  Phone :

  +3552260006

  Phone :

  +355692041007

  Coordinator :

  +355692041006

  Coordinator :

  +355694041006

  E-mail

  info@velipojagrandeuroparesort.com