SPA & Wellness Center!

Ju mirëpresim në hapësirat tona relaksuese, shërbimi më i ri ofruar në Velipoja Grand Europa Resort: SPA & Wellness Center! Eja dhe kaloni momente të paharruara me të dashurit tuaj. Mos e humbisni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *