Aqualand në “Velipoja Grand Europa Resort”
Pushimet nuk mund të quhen të tilla nëse nuk ka argëtim.
Argëtim i pamasë për fëmijët dhe jo vetëm.
Ambjentet fantastike dhe me standarte të larta bashkëkohore të cilat sigurojnë akses për secilin, aktivitete te larmishme brënda kompleksit të pishinave, këndeve sportive etj., të gjitha këto organizuar nga profesionistët më të mirë të fushës.
Ne ju mirëpresim për ta shndërruar verën në lojë, argëtim dhe freski, ndryshe nga çdo verë tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *