Archive for July 2017

13 Jul

Link Post

Check New Events

READ MORE
13 Jul

Kuzhina bashkëkohore italiane me detaje të kuzhinës tradicionale mesdhetare

Në "Velipoja Grand Europa Resort Restaurant" gërshetohet kuzhina bashkëkohore italiane me detaje të kuzhinës tradicionale mesdhetare

READ MORE
13 Jul

SPA & Wellness Center!

SPA & Wellness Center! Eja dhe kaloni momente të paharruara me të dashurit tuaj.

READ MORE
13 Jul

Aqualand në “Velipoja Grand Europa Resort”

Pushimet nuk mund të quhen të tilla nëse nuk ka argëtim.

READ MORE
13 Jul

Quote post

nga Velipoja Grand Europa Resort

READ MORE