Archive for June 2017

30 Jun

“VELIPOJA GRAND EUROPA RESORT”, VJEN PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI INVESTIMI MË I MADH PËR TURIZMIN

Shkodra dhe Shqipëria e kanë tashmë destinacionin e tyre europian të pushimeve. “Velipoja Grand Europa Resort”

READ MORE