ADRESA : Rruga 1, Velipojë, Shkodër

EMAIL :info@velipojagrandeuroparesort.com

GRAND EUROPA RESORT

VELIPOJË


Velipoja Grand Europa Resort do të sigurojë komoditet 5 yjesh, shërbime dhe luks të pakualifikuar, duke e bërë atë një nga destinacionet më të dëshirueshme turistike në Mesdheun Lindor

Best Season Price

Standard Double Room

1 June to 30 July

120 €

1 large double bed
Breakfast, lunch & dinner included
Smoking: ​No smoking
Parking: ​
Free private parking is possible on site (reservation is not needed).

OUR ROOMS

- PROMOTIONS -

5 Guests

55 m

From 353 €

4 Guests

45 m

From 278 €

4 Guests

50 m

From 278 €

6 Guests

100 m

From 350 €

2 + 1 child Guests

30 m

From 203 €

2 Guests

25 m

From 150 €

2 Guests

25 m

From 150 €

2 Guests

25 m

From 150 €

4 Guests

60 m

From 280 €

3 Guests

30 m

From 225 €

AQUALAND

VELIPOJA GRAND EUROPA RESORT

Aqualand në “Velipoja Grand Europa Resort”
Pushimet nuk mund të quhen të tilla nëse nuk ka argëtim.
Argëtim i pamasë për fëmijët dhe jo vetëm.
Ambjentet fantastike dhe me standarte të larta.
Ambjentet fantastike dhe me standarte të larta bashkëkohore të cilat sigurojnë akses për secilin, aktivitete te larmishme brënda kompleksit të pishinave, këndeve sportive etj., të gjitha këto organizuar nga profesionistët më të mirë të fushës.
Ne ju mirëpresim për ta shndërruar verën në lojë, argëtim dhe freski, ndryshe nga çdo verë tjetër.

Connected Rooms

From 353 € per night

Superior Apartment

From 278 € per night

Standard Apartment

From 278 € per night

OUR NEWS

- BLOG -

“VELIPOJA GRAND EUROPA RESORT”, VJEN PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI INVESTIMI MË I MADH PËR TURIZMIN

x

Shkodra dhe Shqipëria e kanë tashmë destinacionin e tyre europian të pushimeve. “Velipoja Grand Europa Resort”

READ MORE

Më të rejat e fundit

x

nga Velipoja Grand Europa Resort

SPA & Wellness Center!

x

SPA & Wellness Center! Eja dhe kaloni momente të paharruara me të dashurit tuaj.

READ MORE