|
Register
Prenoto tani +355 22 600 005 Recepsion
+355 22 600 006 Recepsion
+355 69 20 41 007 Recepsion

Hyrja nëpërmjet ajrit

Bëhet nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar "Nënë Tereza” Rinas, www.tirana-airport.com.al, i cili ndodhet 25 km në veri-perëndim të Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë.


Hyrja nëpëmjet rrugëve tokësore

Në Republikën e Shqipërisë, me anë të rrugëve tokësore mund të hyhet përmes këtyre vendeve fqinjë:

MALI I ZI
- Nëpërmjet pikës së Hanit të Hotit, që lidh Shkodrën me Podgoricën.
- Nëpërmjet pikës së Murriqan, që lidh Shkodrën me Ulqinin.
- Nëpërmjet pikës së Vermoshit, që lidh zonën e Kelmendit në Shqipëri me Plavën dhe Gucinë në Malin e Zi.

MAQEDONIA
-Nëpërmjet pikës së Qafë Thanës, që lidh Pogradecin, Librazhdin, Elbasanin me Strugën.
-Nëpërmjet pikës së Tushemishtit, që nëpërmjet bregut jugor të liqenit të Ohrit lidh Pogradecin me Shën Naumin dhe Ohrin.
-Nëpërmjet pikës së Bllatës, që lidh Peshkopinë me Dibrën e Madhe.
-Nëpërmjet pikës së Goricës, që kalon nga bregu verior i liqenit të Prespës së Madhe duke lidhur këtë zonë me Otoshevon dhe pjesët e tjera të Maqedonisë.

KOSOVA
-Nëpërmjet pikës së Morinës, që lidh Kukësin me Prizrenin.

GREQIA
- Nëpërmjet pikës së Kapshticës, që lidh Korçën me Selanikun
- Nëpërmjet pikës së Kakavijës, që lidh Gjirokastrën me Janinën.
- Nëpërmjet pikës së Qafë Botit, që lidh Konispolin me Filatin.
- Nëpërmjet pikës së Tre Urave, që lidh zonën e Përmetit dhe Leskovikut me Konicën.


Hyrja nëpëmjet rrugëve detare

Hyrja nëpëmjet rrugëve detare në Shqipëri mund të hyhet nëpërmjet porteve kryesore me anë të linjave detare që ofrojnë shërbimet e tyre si për pasagjerë ashtu edhe për mallra të tonazheve të larta. Portet kryesore janë :
- Porti i Durrësit, lidhet me portet Italiane të Barit, Ankonës, Triestes, Brindizit.
- Porti i Vlorës, siguron lidhje me portet italiane të Brindizit .
- Porti i Sarandës, siguron lidhje të përditshme me ishujt grekë të Korfuzit.